Penta podporuje reSITE

Penta investments je již potřetí hlavním sponzorem významné  konference reSITE, která se zaměřuje na inovativní pohledy na  urbanismus a architekturu v Evropě.

Tématem letošního ročníku  reSITE je „The Shared City“. Konference se tak bude věnovat propojování architektury, politiky, ekonomiky a veřejné angažovanosti v zájmu moderního rozvoje měst. Problematiku sdíleného prostoru ve městě přiblíží také mezinárodní světoví odborníci, mezi které patří např. James Corner, autor krajinářského řešení úspěšného parku High Line v New Yorku, či američtí urbanisté Michael Sorokin a Greg Lindsay.

ReSITE 2015 se uskuteční od 18. do 19. června ve Forum Karlín v Praze. Podrobnosti najdete na www.resite.cz

Akce by měla zároveň podpořit dialog mezi městem a jeho občany o budoucím směřování Prahy.