Penta prodává budovu v těsném sousedství Florentina

V nejbližších dnech bude zahájen proces prodeje budovy Na Poříčí 30, která sestává z historické části a její moderní dostavby. Výjimečné prostory jsou využité pro designový hotel se 141 pokoji, přízemí pak tvoří 400m2 moderních maloobchodních ploch.

„Po úspěšném prodeji Florentina je jen dalším logickým krokem prodej budovy, která je na dobré adrese, plně obsazena nájemci s dlouhodobými smlouvami.“

Petr Palička , ředitel divize Real Estate ČR

Rekonstrukci domu v těsném sousedství administrativního komplexu Florentinum Penta dokončila ke konci roku 2014. Jejím nejvýznamnějším nájemcem je dnes společnost Motel One, která provozuje řetězec 42 designových hotelů na území Evropy, retailovou část budovy obsadila lékárna sítě Dr. Max, prodejna luxusních hodinek  Koscom a prodejna sýrů a italských specialit La Formaggeria.

Pro exkluzivní zastoupení Penta vybrala poradenskou společnost Knight Frank.