O Waltrovku je nebývalý zájem

Před oficiálním zahájením prodeje nemovitostí na území bývalé Waltrovky už má vlastníky třicet procent bytů a rodinných domků z první etapy prodeje.

Z objektu bývalé továrny na letecké motory Waltrovka v pražských Jinonicích postupně vzniká  nová městská čtvrť s plnou občanskou vybaveností. V září bude otevřena první administrativní budova Aviatica, za 14 dní začíná výstavba rezidenční části. Oficiální prodej zahájí Penta v pondělí, 20.dubna, v prodejním centru zřízeném ve Florentinu. Přesto už existují desítky lidí, kteří podepsali rezervační smlouvu. Zřídili jsme informační stránky na facebooku, prostřednictvím kterých  se od prvního dne informační kampaně začali ozývat první zájemci. Láká je dostupnost centra, koncepce zástavby s důrazem na zeleň a relaxační plochy. Zájem je určitě větší, než jsme očekávali. Dobře se prodávají jak byty v příznivější cenové kategorii, tak finančně náročnější rodinné domky," říká Jan Kalaš, manažer prodeje rezidenční části Waltrovky.

Do konce příštího roku  Penta postaví v první etapě 234 bytů a 34 domů. V první fázi Penta nabízí 152 bytů a 20 rodinných domů. Nejlevnější byt 1 kk vyjde na 1,9 milionu Kč, nejdražší rodinný dům 4KK s garáží a pozemkem pak stojí 11,2 milionu Kč.